Kontakt

 • Jan Hallerup

  Jan Hallerup

  Statsautoriseret revisor
 • Hallerup & Co.

  Overgaden Oven Vandet 48 E

  1415 København K

  Telefon: +45 32 96 29 00

  CVR: 16 50 93 88

  adm@hallerup.dk
 • KOM GODT I GANG

  Vi ønsker dig den bedste start.

  Derfor er du altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere. Du kan enten ringe til os eller skrive en e-mail til den revisor, som du ønsker at snakke med.


  KOM I KONTAKT MED SØSTERSELBSKABET HALLERUPNET APS

  I HallerupNet har vi en plan. Vi vil revolutionere bogføringen i virksomhederne ved at gøre alle bilag elektroniske.

  Læs mere om HallerupNet ApS

Revisorer

PERSONALEPOLITIK

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Derfor satser vi på, at medarbejderne løbende uddannes således, at vi kan leve op til de krav, som omverdenen stiller til os.

Den løbende uddannelse omfatter bl.a. interne kurser i udvalgte områder - herunder uddannelse i anvendelse af den nyeste IT-teknologi.

Medarbejderne sendes også løbende på kursus via blandt andet Foreningen af Statsautoriserede Revisorer.

På trods af at vi er et ungt team, har flere af vores medarbejdere været hos os i mange år.

Vores personalepolitik kan bedst karakteriseres ved frihed under ansvar. Vi er overbeviste om, at det er vigtigt for medarbejdernes lyst til at gå på arbejde, at man selv bestemmer arbejdstid m.v.

Vi betaler alle medarbejdernes omkostninger til uddannelse. Når man som ung medarbejder bliver ansat i Hallerup & Co., er det et krav, at man læser ved siden af sit arbejde.

Alle medarbejdere har hjemmearbejdsplads, således at de kan arbejde, når lysten er der. Det giver mulighed for at planlægge sin egen tid, så der også bliver tid til familie og andre ting.

Vi er overbeviste om, at det betaler sig at investere i den nyeste teknologi og at medarbejderne uddannes i de nyeste EDB-programmer.

Årsagen er, at medarbejderne kræver udfordringer og forandringer i teknologianvendelsen. En anden årsag er, at teknologien gør os i stand til at udføre arbejdet så effektivt som muligt.

Personalepolitik